Goede doelen en opbrengst

Iedere snuffelmarkt worden er vijf doelen gekozen waar de opbrengst naar toe gaat. Dit jaar zijn de volgende doelen gekozen:

Zending | De zendingscommissie zet zich in voor een breed scala aan activiteiten en wil de bezinning op de zendingsopdracht stimuleren. Dit jaar zal de opbrengst zijn voor het bekostigen van het onderkomen van de nieuwe zendingswerker in Cambodja. Meer informatie vindt u op www.zgg.nl.

Plaatselijke Evangelisatiecommissie | Evangelisatiewerk is in onze gemeente een activiteit die zich richt op mensen buiten onze gemeente. Naast het feit dat onze kerkdeuren elke zondag voor u open staan, organiseren we verschillende andere activiteiten: kinderbijbelclub, tienerbijbelclub, schriftelijke bijbelcursus, straatevangelisatie.   

Jeugdbond | De Gereformeerde Gemeenten als landelijk kerkverband heeft een actieve organisatie voor de jeugd, namelijk de Jeugdbond. Meer informatie vindt u op www.jbgg.nl.

Eigen kerk | www.salemkerk.nl.

Stichting SterkSaam |  Dit is een kleinschalig wooninitiatief met dagbesteding in Lisse aan de Heereweg. Hier wonen en/of werken jong volwassenen met een verstandelijke uitdaging en/of psychiatrische achtergrond. Het ‘project’ waar het geld van de Snuffelmarkt heengaat is het verbouwen, opknappen en inrichten van de zolder tot rustruimte/snoezelruimte voor de cliënten. Zodoende is er altijd een plekje waar cliënten zich even terug kunnen trekken als het wat te druk of teveel wordt. http://www.stichtingsterksaam.nl/


De opbrengst van de Snuffelmarkt in 2017 bedroeg €48.000. Een recordopbrengst!